Termékek

Női parfümök

Az itt található parfümök alternatív illatok!

Kód Női illatok (30 ml)
22
Angel Schlesser - Essential
Kitűnő választás estére. Varázslatos csábító illat. Illatjegyei: bergamott, fekete ribizli, vízi virágok, bazsarózsa, bolgár rózsa, frézia, cédrusfa, vetiver, pézsma.
79
Burberry - Burberry
Az ellazultság és a szabadság víziója inspirálta ennek az illatnak a megteremetését. Ez a kompozíció azt az időt juttatja eszünkbe, amit hozzátartozóinkkal töltöttünk, az utazásokat és a jó humor megosztásából fakadó örömet. Boldogság tölti ki a virágos illatú Burberry körül a légkört.
23
Cacharel - Amor Amor
A szerelem és a vágy elixírje. Ez gyümölcs-virág kompozíció, amely erős felvillanyozó hatással rendelkezik, csupa fényűzés és szerelmi extázis. A mandarin, a jázmin és a vanília vonzó keveréke nem engedi a férfit nyugodtan elaludni.
11
Cacharel - Noa
Gyengéd, tiszta aroma, amelyik kiemeli a nőiességet. A friss fű, a koriander, a fehér pézsma, továbbá a kávészemek aromájának köszönhetően lehet a Noa parfümöt egyedülálló illatúnak kikiáltani.
3
Cacharel - Promesse
Az érzéki, finom és szenvedélyes nőknek alkották meg ezt az illatot. Kitűnő a romantikus pillanatokra. Illatjegyei: mandarin, bergamott, jázmin, szambak, orchidea, fekete ribizli, ámbra, pézsma, szantál- és cédrusfa.
82
Calvin Klein - Contradiction
Tiszta, elegáns és modern illat. Olyan keleties-növényi összetevők keveréke, mint: Kínai eukaliptusz, orchidea, Tonka-bab, szantálfa és borsvirág, gyöngyvirág, jázmin és rózsa; ezek adják meg a lehetőséget, hogy megmutasd minden arculatodat. Speciálisan válogatott aromák kompozíciója, amelyet tisztasága és a többi illattal való harmonizálása szempontjából illesztettek össze.
48
Calvin Klein - Eternity Moment
Az Eternity illat új változata, a szerelmes és álmodozó nőkre való meggondolásból kifejlesztve. Érzéki kompozíció, amelyben kasmíri málna, egyéb virágos jegyek, gránátalma és pünkösdi rózsa van társítva rózsafával és pézsmával. Nagyon gyengéd és érzéki illat, nők számára.
13
Calvin Klein - Euphoria
A képzelőerőre ható szexis illat, olyan nőknek való, akik határtalan önállóságra törekszenek. Illatjegyei: gránátalma, datolyaszilva, lótuszvirág, fekete orchidea, champaca virág, fekete ibolya, mahagónifa, pézsma.
15
Calvin Klein - Obsession Night
Érzéki és feltűnően szexis illat. Minden egyes estét rendkívülivé varázsol. Illatjegyei: bergamott, keserűnarancs, mandarin, fehér virágok, angyalfű, gardénia, rózsa, gyöngyvirág, jázmin, Tonka-bab, ámbra, szantálfa, kasmírfa.
84
Calvin Klein - One
Illat nőnek vagy férfinak. A bergamott, a kardámon, a friss ananász, a papaya, az ibolya, a rózsa, a pézsma és a zöld tea egyesítése eredményezte azt, hogy ily könnyű, friss, tiszta és örökérvényű illat születhetett. Természetes illat, amely tökéletesen felfrissíti testedet. Maga a relaxáló, pihentető aroma is titokban arra vágyik, hogy bőségesen használják. Nagyon diszkrét kompozíció, amelyik azt az érzést nyújtja, hogy ellazult állapotban vagy, tökéletes a szeretők számára. Azon intim parfümök egyike, amelyhez közel kell ke-rülni, hogy megérezd az igaz illatát.
49
Calvin Klein - Truth
Energetizáló, friss és megnyugtató illat, az a kontraszt jellemzi, amelyet az éterikus zöld frissességnek az édes-fűszeres, meleg és tartós aromával való párosítása révén sikerült létrehozni.
109
Celine Dion - Belong
Az érzéseit felfedni kívánő nőnek szóló ajánlat. Segít kifejezni a nő benső világának szépségeit és a világ elől rejtegetett szenvedélyét. Illatjegyei: vanília, pézsma, fás szinezettel, rózsa, jázmin, gyöngyvirág, melyeket zöld és gyümölcsös akkordok egészítenek ki.
39
Celine Dion - Celine Dion
Ezt az aromát a szellem harmóniája és ereje jellemzi. A friss citrom és a fekete ribizli jegyei biztosítják a frissesség és amellett s komfort érzetét. A kompozíció szíve a gardénia, a sárga rózsa, valamint a fehérvirágú barack és a narancs virágából tevődik össze, és olyan romantikus melódiát alakít ki, ami inspirálja és felébreszti az érzelmeket.
91
Celine Dion - Celine Dion Parfum Notes
Az első Celine Dion illat mélyebb és még jobban érzéki változata. A Notes parfüm illat elkészítésére az inspiráció az volt, hogy összekapcsolják Celine Dion két nagy hivatását: a zene világát az illat világával. A kompozíció illatos virágok keveréke bársonyos, fás árnyalatban. Ez a hatás elvarázsol és a figyelem az illata irányul. Fő jegyek: nektár, vízililiom, gardenia, heliotryp, és az uborkavirága, Közép jegyek: piwonia, mimóza, amazon orchidea, Alapjegyek: wetiwer, fehér pézsma, gwajak fa, ausztráliai szantál.
101
Chanel - Allure Sensuelle
Kifinomult és orientális aroma. Tele erotizmussal és titokzatossággal, mely az Ezeregy éjszakai meséit idézi. Illatjegyei: fehér pézsma, vanília, tömjén, narancsvirág, gyöngyvirág, liliom, körte, bergamott.
34
Chanel - Chance
Az új illat, amely leveszi a lábáról. Meglep kifinomultságával és érzékiségével. Feltölti a nőt szexualitással, és felszabadítja vad vágyait. A citrusok, a jácint az érzéki jázmin és az írisz friss hulláma, egy csipetnyi csípős pacsulival, megadja az energiát és az élénkséget. Egy csöppecske rózsabors megengedi a nőnek, hogy egy kissé élesebb és illetlenebb legyen.
18
Chanel - Coco Mademoiselle
Könnyű és érzéki keverék, a Coco termékvonal folytatása; annak ellenére, hogy nagyon különbözik az első verziótól, továbbra is megtartották az elegancia és az érzékiség irányvonalát. A narancs és a bergamott kezdeti jegye később átalakul a jázmin és a rózsák kellemes tulajdonságaivá. Ez az illat a szerelemnek, a női szépségnek és az erotikának a találkozása.
21
Chanel - No.5
Virágokban gazdag kompozíció, amelyet többek közt a rózsa, a jázmin és az ylang-ylang alkotnak. Ez a mixtúra 1922-ben forradalmasította a parfümök piacát, és ma, az azóta eltelt hosszú évek ellenére, még mindig a stílus, a szépség, az elegancia, valamint a kellem szinonimáját jelképezi.
76
Christian Dior - Dolce Vita
Virágos-gyümölcsös gazdag kompozíció: magnólia, rózsa, őszibarack, kajszibarack, fűszeres jegyekkel (szantálfával és vaníliával). Édes és érzéki. Klasszikus illat, ami legjobban esti alkalmakhoz illik.
2
Christian Dior - Dune
Kultusz-illat, aminek minden nő házi kollekciójában meg kell lennie. Ez a vaníliás-citrusos-virágos hangulat a pünkösdi rózsa, a jeneszter, a szicíliai citrom, a grapefruit, az ámbra, a pézsma és a vanília illatának egyesítésével alakul ki, ezáltal tökéletes minden alkalomra.
27
Christian Dior - Hypnotic Poison
Eredeti és modern illat. Serkenti az érzékeket és csábít minden férfit. Illatjegyei: jázmin, szambak, jacaranda-fa, kaszmerán, mandula, vanília, pacsuli, heliotróp, ylang-ylang, mangó.
10
Christian Dior - J'adore
Ez az illat, amelyik a női nem vágyait és vadságát tükrözi. A figyelmet az eredeti kompozíció ébreszti fel, amelynek alkotói: mandarin, repkény, afrikai orchidea, rózsa és ibolya, valamint az amarántfa kivonata.
80
Christian Dior - Miss Dior Cheri
Új, modernebb Miss Dior illat-változat olyan nőknek szánva, akik remekül érzik magukat a bőrükben, és szeretnének szexisek lenni, napszaktól függetlenül. A zöld mandarin, az eperlevél, az ibolya és a jázmin, a pacsuli, az eperszirup jegye, a karamellizált popcorn, valamint a pézsma aromáinak egyesítése rendkívül fiatalos, friss és egyúttal érzéki, mély illatot eredményezett.
77
Christian Dior - Pure Poison
Fiatal és modern nőknek. A mai kor virágos aromája a fehér virágok csokrára támaszkodik. Az édes jázmin és a citrusfélék savanyú jegye elkeveredve adja meg a könnyedség ezen aromáját. Gardénia, narancs-virágok és a borostyánkő teszi ezt az illatot enyhén kábítóvá, nyugtalanítóvá, szexissé és csábítóvá.
102
Davidoff - Cool Water Game
A kirobbanó öröm és frissesség illata. Izgalmas, mint egy gondtalan játék baráti körben. Illatjegyei: a pézsma exkluzív fajtái, szantálfa, damaszkuszi rózsa, gyöngyvirág, ciklámen, enyhe őszibarack és sárgadinnye aroma, lima és narancs citrus akkordok.
1
Davidoff - Cool Water Woman
Könnyű, frissítő illat. Vizes és friss illatkompozíció, ami az alábbi hangulatokat tükrözi: citrusfák, birsalma, fekete ribizli, ananász, lótuszvirág, vízi liliom, májusi rózsa, jázmin, írisz, vetiver, szantálfa, barack, eperfa és ámbra. Ez az illat erőteljességet, életerőt és az érzékiség átélését jelenti.
73
Davidoff - Echo Woman
Rendkívül kifinomult és nőies. A virágok és a gyümölcsök aromájának harmonikus egyesítése. Az egyedülálló illatjegyet fehér grappa felhasználásával érték el, ez olyan összetevő, amit még sohasem alkalmaztak parfümökhöz. Az írisz húsának aromáját összepárosították az ámbra és a fák jegyeivel.
33
Dolce & Gabbana - Light Blue
Az illat a frissesség kimeríthetetlen forrása. A citromból és friss almából származó aromával együtt kel életre. A hozzáadott bambusz, jázmin és a fehér rózsaszirmok kiemelik a női varázs és szépség lényegét. A cédrusfa kivonata és a pézsma a jellem és személyiség kiemelését engedi meg.
81
Donna Karan - DKNY Be Delicious Women
A gyümölcsös illatjegyek egyesítése az érzékek tobzódását idézi elő. A lédús amerikai alma aromáját egyesítették a zöld uborka és a grapefruit jegyeivel. Az illatszívet alkotó finom virágjegy a lenge magnólia, a fehér gyöngy-virág, a rózsa és az ibolya keveréke. A fehér ámbra és az egzotikus fák aromájának egyesítése az egész egységet érzéki keretbe foglalja.
103
Donna Karan - DKNY Red Delicious
Az érzékiség és szexepil esszenciája. Különösen azon nők számára ajánlott, akik imádnak hódítani és csábítani. Illatjegyei: ámbra, vanília, vadpézsma, tömjén, szantálfa, paczuli, pünkösdi rózsa, nőszirom (írisz), vad jázmin, eper, fekete ribizli, sárgadinnye, tengeri algák, citrusok.
47
Elizabeth Arden - 5th Avenue
1996-ban megalkotott klasszikus és előkelő illat Elizabeth Arden kollekciójából. Egzotikus bazsarózsa és ylang-ylang illatok egyesítése édes rózsa, ibolya és jázmin illatával, az ámbra, a pézsma és a vanília erős illatával áttörve. Csodálatosan mutatja be a New York-i 5th Avenue atmoszféráját, varázsát, eleganciáját és stílusát.
6
Elizabeth Arden - Green Tea
A frissítő illatcsoporthoz tartozik. A hideg energia kirobbanása rabul ejti érzékeidet. Ezt a vezető illatjegyet ismert virágok, citrus-gyümölcsök és a tölgyfa-moha kivonatának keveréke alkotja, pézsmával fűszerezve. Komfort-érzést nyújt.
4
Escada - Escada Signature
Könnyű, friss és üdítő illat. Ideális a tavaszi nyári szezonra. Illatjegyei: bergamott, fekete ribizli, uborka, olasz citrom, frézia, magnólia, jázmin, rózsa, narancsvirág, pünkösdi rózsa, ámbra, nektarin, vanília, pézsma, szantálfa.
114
Federico Mahora - No: 114
Édes - csábító, hipnotikus kompozíció, mely kihangsúlyozza az érzékiséget és az óriási, szinte mágneses vonzerőt. Illatjegyei: vanília, szantálfa, tömjén, pézsma, frézia, pünkösdi rózsa, szicíliai kála, mandarin, öszibarack.
115
Federico Mahora - No: 115
Virágosan - frissítő aroma minden, az életbe szerelmes hölgynek, akik az élettől a legjobbat akarják megkapni. Illatjegyei: tömjén, édes ámbra, pézsma, gyömbér, írisz, rózsa, jázmin, vízi liliom, fehér bors, körte, mandarin.
116
Federico Mahora - No: 116
Rendkívül energizáló, virág-gyümölcs kompozíció olyan nőknek, akik szeretnek, és akik arra vágynak , hogy őket is szeressék. Illatjegyei: styrax, paczuli, szantálfa, vad pézsma, fehér frézia, pünkösdi rózsa, tubarózsa, fekete ribizli, geránium, bergamott.
117
Federico Mahora - No: 117
Figyelemfelkeltő illat, mely a természet lágy ölén töltött napos délutánt idézi fel. Neki köszönhetően a nő minden nap boldogsággal telve fog ragyogni. Illatjegyei: szantálfa, tömjén, vanília, pézsma, ibolya, gyöngyvirág, lima, gyömbér, rózsabors, szilva, cardamon.
118
Federico Mahora - No: 118
Virágos kompozíció, mely a nőiesség kifejezése. Kiemeli a finomságot és törékenységet, hogy azután rögtön feltárja ellenállhatatlan erejét. Illatjegyei: ámbra, pézsma, szantálfa, jázmin, rózsa, pünkösdi rózsa,ibolya, mandarin, narancsvirág.
16
Gabriela Sabatini - Muelhens
Ezt az illatot korunk klasszikusai közé sorolják be - természetes és friss. Figyelmünket az első pillanatban magára vonja a mandarin és a virágzó narancsfák frissessége, hogy a végén aztán megmámorosítsa érzékeinket a bazsarózsa, a jázmin és a gyöngyvirág átható aromájával. Illata kiemeli a nő dinamizmusát és vitalitását.
7
Giorgio Armani - Acqua di Gio
Friss és természetes illat, amelyben a trópusi virágok keveréke éppúgy tükröződik, mint a tengeri levegő. Ez az illat egy üdítő, hideg fürdőt juttat eszedbe. A vizes-virágos tulajdonságjegyeket az alábbiak emelik ki: szagos bükköny, frézia, jácint, jázmin és egzotikus fafajták. Ez a kellemes illat nemegy nő érzékeit tudja lecsillapítani.
41
Giorgio Armani - Emporio City Glam
Nagyon tartós, káprázatos illat. A virágkompozíciók fölénye örömteljes és optimista hangulatba hozza az embert. Illatjegyei: koriander, fekete ribizli, sárgaszilva, rózsa, moha, pacsuli, pézsma.
74
Giorgio Armani - Mania
Az illat, amelyik a nőies érzelmeket szabadítja ki. A legfőbb alkotóelemek: sáfrány, pézsma, tömjén, írisz és vanília. Nagyon egzotikus, titokzatos és stílusos.
35
Giorgio Armani - Sensi
Hűvös, szenvedélyes és káprázatos aroma. Az egyszerűség és az elegancia megtestesítője. A rendkívüli, gyengéd kompozícióval cirógatja és megérinti az önmegvalósított és felszabadult nő érzékeit. Ami lényegileg vonzza a nőket, az a virágos-fás tulajdonságjegy, mely a következőkből áll össze: akác, egzotikus paliszander, zabmag, és mandula olaja, jázmin és citrom cseppjei.
96
Givenchy - Amarige
Nedvdús és romantikus illat a spontán természetű, magabiztos és lelkileg fiatal nőknek. A mandarin, az ibolya, a rózsafa, valamint a gardénia finom árnyéka és a friss mimózával dúsgazdag csokor képezi az illatot. Alsó érzéki-jegyek - szürke ámbra, pézsma és vanília.
38
Givenchy - Very Irresistible
Ez az illat egyesíti magában az eredeti eleganciát és a ki-meríthetetlen energiát. A többféle rózsaféleségből álló illatcsokor megadja a könnyű és finom arculatot. Hála az ánizs jegyének és a gyógynövények, gyógyfüvek hozzátételének, minden férfit rabul ejt és elcsábít.
71
Gucci - Envy Me
Illat, amelyik csábít és elragad. Nagyon magnetikus és vonzó. Csábító egyesítése a rózsaszínű pünkösdi rózsának, a jázminnak és a rózsaborsnak az érzéki kínai szilvával, a fehér teával, a gránátalmával, valamint az ananásszal; ezt az illatot nagyon érzékivé teszi. A szantálfa hozzáadása ruházza fel ezt az illatot rendkívüli kísértő erővel.
105
Gucci - Envy Me 2
Vággyal teli illat, mély és ellenállhatatlan, mint a nő, amely ezt az illatot használja. Bármely korosztályhoz tartozó Hölgyek számára ajánlott. Illatjegyei: ámbra, vanília és pézsma, rózsa, jázmin, gyöngyvirág, zöld- és vízi akkordokkal.
5
Gucci - Rush
Rendkívül érzéki és titokzatos illat. Ez a virágos-keleties kompozíció, amelyhez vanília és szantálfa kivonatát adtak hozzá, minden nőnek feledhetetlen benyomásokat szerez.
97
Gucci - Rush 2
Érzéki illat, ami annyira megtetszett a nőknek, hogy a Gucci divatház elhatározta egy újabb, könnyebb változat bevezetését is. Ez olyan illat, amelyik színeinek, dallamfutamainak és alakjának lüktetésével tűnik ki. Bolond és extravagáns. Az illat hangjegyeit a nárcisz, a gyöngyvirág, a frézia, a rózsa, a gardénia, a fekete ribizli, a pézsma, valamint a tölgyfa-moha ajándékozza.
31
Hugo Boss - Boss Intense
Intenzív és hipnotikus illat, minden férfit bátorít és csábít. Elkápráztat meleg, fűszeres aromájával és virágos illatával. A fő illatjegy: gyökérfűszer - egzotikus kumqua. Szíve: jázmin, vanília, orchidea, törökrózsa. Alapbázis: Gyantabalzsam, szantálfa, pacsuli, ámbra.
14
Hugo Boss - Deep Red
A szenvedélyt és az érzékiséget testesíti meg. A fekete ribizli, a narancs, a gyömbérvirág, a hibiszkusz, valamint a cédrusfa-kivonat keverékének szexis jegye a nőt határozottá, függetlenné és elszánttá teszi.
25
Hugo Boss - Hugo Woman
Rendkívül kifejező illat, amely rejtett érzékiséget, megismételhetetlen szépséget és a minden nőben szundikáló erőt tükrözi. Mélyebb hangot képvisel, amelynek összetételébe éppúgy beletartozik a fehér cédrus, mint a szantálfa; nyugodt, de határozott kompozíciót alkot. A frézia, írisz, golgotavirág és egzotikus gyümölcsökből álló keverék adja meg "a szív hangjának" érzékenységét.
37
Jennifer Lopez - Glow by J. Lo
Gyengéd, rendkívül nőies és hallatlanul igéző aromájú illat. A lédús narancsból és a grapefruitból, virágzó rózsából, íriszből és jázminból, a pézsma megnyugtató melegéből és a vaníliából készített összeállítás kifinomult frissességével simogatja a bőrt és szekszepilt kölcsönöz a nőnek.
83
Jil Sander - Sensations
Ez az illat-kompozíció olyan négy összetevő alapján keletkezett, melyek serkentik az érzékeket, és a megtapasztaltakkal csábítanak. Illat, melyben a virágok és a gyümölcs jegyei csengenek. A csalánvirág az erős és modern illatot hozza be. A gabona-tej egyesíti a tej fehérségét a gabona édességével és puhaságával. A Tonka-magok, ámbrával és pézsmával gazdagítva, megismételhetetlen harmóniát eredményeznek. A fák meleg-jegyeinek kompozíciója: a cédrus, a pacsuli és a Cashmeran fokozzák az illat érzékiséget.
104
Jil Sander - Sun Delight
Ez a virágos-orientális illatkompozíció az őrült és független, a szabadság iránti szenvedéllyel teli nők tetszését nyeri el. Illatjegyei: balzsamfa, vanília, Tonka-bab, pézsma, szantálfa, tömjén, jázmin, gyöngyvirág, rózsa, heliotrop, nektarin, bergamottka.
24
Kenzo - Jungle Elephant
Nagyon személyes illatcsokor, amely elsősorban mangóból és mandarinból tevődik össze. Szegfűszeg, kömény, édesgyökér, pézsma, valamint a vanília-jegyek hozzáadása biztosítja eredetiségét és modernségét. Ez az az illat, amelyik a független nő erejét és vadságát adja.
8
Kenzo - L'eau par Kenzo
Friss, vizes-gyümölcsös illat. Jellemzők rá a citrus-gyümölcsök, a vízi virágok jegyei, vanília-hüvelyek, menta és pézsma hozzáadásával.
72
Lacoste - Touch of Pink
A Lacoste Pink telítve van a fiatalság és az életerő illatával. Nagyon nőies illat. Rendeltetése: felébreszteni bennünk az örömet a körülöttünk lévő világ iránt.
12
Lancome - Hypnose
Keleti, csábító, elbűvölő és titokzatos illat. Tele az életerővel és női kellemmel, mágikus elixír hatású. Illatjegyei: golgotavirág, vanília, vetiver, jávorfa.
29
Lancome - Miracle
Az illat a modern, felszabadult, önálló és dinamikus nőt szimbolizálja. Az illat első benyomása megragad a fréziaszirom frissességével és finomságával. Aztán átmegy egy könnyű magnólia-aromába, amelyhez egy kis fűszeres akcentus társul. A keveréket pézsma, ámbra, jázmin és vanília egészíti ki, amelyek optimizmussal töltik el a nőket.
44
Lancome - O'oui
Felfedező és felvillanyozó virágos keverék. Olyan, spontán természetű, optimista nőknek való illat, akik tudnak örülni minden egyes boldogság-morzsának. Ettől a tökéletes illattól minden nap mosoly jelenik meg az ajkán.
70
Lancome - Tresor
Virágos és keleties aromák egyesítése. Az orgonavirág és kajszibarack jegyei adják meg - vaníliával, pézsmával és borostyánkővel keverve - ennek az illatalkotásnak a kifinomult mélységét. Az elegáns nők számára, legjobb esti alkalmakra.
98
Mexx - Mexx Woman
Elsősorban a citrusfélék üdítő és hűvös ereje dominál benne, amit édes virágokkal mélyítettek el, majd végezetül a fa jegyeinek melegével bugyoláltak be. Finom és nőies, de egyszersmind nagyon egyszerű illat. Ideális ajánlat tavaszra és nyárra. Alap-ját a szantálfa, a cédrusfa, valamint az ámbra alkotja.
28
Mexx - Waterlove
Spontán és meglepő illatkompozíció. Elbűvöl a vanília és a kajszi illatjegyeivel. Illatjegyei vanília, fehérbarack, kajszibarack, sárgadinnye, heliotróp, Tonka-bab, szantálfa, valamint fehér pézsma.
108
Naomi Campbell - Cat Deluxe
Az érzékiség és a zabolátlan spontaneitás keveréke egyidejűleg a női provokáció kifejezője is. A bátorságot és merészséget a csábítás kifinomult erejével egyesíti. Illatjegyei: vanília, előkelő fafajták, pézsma színezettel, pacsuli, rózsa, jázmin, narancsvirág, tubarózsa, bergamott.
9
Naomi Campbell - Naomagic
A kellem, mágia és szépség ötvözete. Fák kivonata, zöld gyümölcsök, vanília, valamint pézsma káprázatos keveréke. Könnyű, púderes illat, amelyik kihangsúlyozza a nő bájait és attraktivitását.
26
Naomi Champbell - Naomi
Nőies és kifinomult illat. A virágos-keleties víz a női bájakat testesíti meg: a varázslatot, a titokzatosságot, vágyat, vadságot, valamint a rendkívüli szekszepilt. Orchidea-, magnólia- és paprika-illatú benyomásokat hoz magával.
36
Paco Rabanne - Ultraviolet
Csodálatos keleties-virágos kompozíció, amelynek friss paprika- és angolbors-jegyei, valamint az osmanthus és kinmokusei nevű japán virágok jellemző savanyú jegyei kiszabadítják a nőkből a bennük rejlő vadságot és érzékiséget. Az érzéki illat az intelligens és felszabadult nőknek való.
17
Paris Hilton - Paris Hilton
Mindennapi használatra csakúgy, mint különleges esti alkalmakra ideális illat. Illatjegyei: alma, barack, frézia, jázmin, tubarózsa, pézsma, szantálfa, ylang-ylang, moha.
19
Ralph Laurent - Ralph
A romantikus vacsorák alkalmára ez az abszolút siker. Üdítő merész és érdeklődést ébresztő illat. Illatjegyei: olasz, mandarin, almafa levele, osmantus, sárga frézia, hársfavirág, magnólia, pézsma, fehér fa.
32
Thierry Mugler - Angel
Illat, amelyik visszaidézi gyermekkori emlékeit. Az első kompozíció abból a sorozatból, amelyiket T. Mugler alkotott meg "Orientális ínyencek" névvel. Vezénylő jegyek: bergamott, mandarin, méz, szeder, barack, mangó, meg a csokoládé és az ámbra.
99
Tommy Hilfinger - Tommy Girl
Az 1996-ban kreált Tommy Girl-kompozíció könnyű, elegáns, virágos-gyümölcsös ajánlat nők számára, nappali használatra javasolva. Saját, jellegzetes stílusát ügyesen összeválogatott mandarin, fekete ribizli és menta jegyeinek köszönheti. Azután leleplezi a cédrus, a jázmin és az alma aromáit, végezetül a fák mohájának, az ibolyának, valamint a szantálfának a meleg jegyei mutatkoznak meg.
90
Tommy Hilfinger - True Star
A True Star alkotója Beyonce amerikai szupersztár nép-szerűségének auráját akarta kifejezni, mely az énekest jellemzi: a szépség és a tehetség egyaránt. Elsősorban az illat azonban a sztár valódi énjét tárja fel, akit a szerénység, bizalom, komfort és érzékiség jellemez. A True Star kompozició vízi akkordok, édes borsóból, siringiából, kaprifoliumból, valamint krémes rizspudingból, kashi gabonából és sült búzamagból nyert legtisztább virágillatok keveréke.
78
Trussardi - Skin
Meglep az áttetszőségével és finomságával, megfoghatatlan illat a titokzatosság aurájával. A szívjegy - a jázmin, melynek a célja a szerető csábítása, a brazil rózsafa olyan, mint a csók, a moha és a pacsuli szeretőt édes szavak suttogására késztetik.
20
Valentino - Valentino V
Olyan illat, amelyik felfedezi a nők varázsát – erőt, eleganciát, karizmát és kellemet. Illatjegyei: mandarin, füge, grapefruit, frézia, ámbra, szantálfa.
30
Valentino - Vey Valentino
Szekszis, provokáló és csábító parfüm. A bűbájt és a titokzatosságot fejezi ki. A fényűzést szimbolizálja, amiben minden mai nő szeret dúskálni. A szantálfa kivonata, valamint a pézsma és az ábra illata megismételhetetlen mágiát és bájat ajándékoz neki. A mandarin, a liliom, a rózsa és a magnólia hozzátétele a rafináltság és az elegancia érzését kelti.
46
Yves Saint Laurent - In Love Again
Eredeti parfüm a "boldogság és a pozitivizmus jegyében", amely minden napot vidámmá tesz.
75
Yves Saint Laurent - Opium
Nagyon érzéki és intenzív. Keleties-gyümölcsös illat. A rózsa, a bors, a szegfű, a szantálfa, a liliom és a veviter aromáinak keveréke. Az elegáns és érett nők számára.